Ani takmer 24 hodín po včerajších posledných zápasoch v skupine A na EURO 2012 som to nepredýchal. Česi A Gréci? Oba moje najmenej obľúbené tímy napriek predpokladom postúpili do play off. Už aby do lopty večer kopli Holanďania a Portugalci, či Nemci s Dánmi. Prvý z dvoch zápasov som si skúsil zahrať a zápas to bol podobne vzrušujúci, ako hrozí dnes večer.

IMG_0501[1]

Dnešný program:

20:45 Holandsko – Portugalsko

20:45 Nemecko – Dánsko

Argument 1: Postačí zopakovať včerajší scenár a dodať, že dnes môže postúpiť aj reprezentácia, ktorá nezískala doteraz ani bod. Holanďanom budem držať prsty aj ja. To už spomínať nemusíte.

Argument 2: Ak sa zaujíma o politiku treba pripomenúť, že ak Nemci skupinu vyhrajú, budú hrať proti Grékom. EURO zachraňujúca krajina proti zachraňovanej, pár dní po voľbách. Nemcom stačí remíza.

Argument 3: Sága Twilight a Púštny kvet, skutočný príbeh modelky sú silné zbrane, ktoré na dnešný večer vytasili komerční konkurenti RTV:. Najmä v rodinách s prevažujúcim podielom žien to bude náročné. Ešte stíhate zbehnúť do obchodu pre (posledné) kvetiny, či naliať dva poháre vína a po nich psie oči. Urobte, čo urobiť musíte. Držím palce, ako každý večer.

Tagy:

Komentáre (0)

Pre pridanie príspevku do diskusie sa musíte najskôr prihlásiť.

Viac v rubrike Tri EURO 2012 argumenty